hits

Fotograf Linda Nyrud

www.driveintherain.no

Jeg tok grundig feil..

  • 19.03.2018, 15:38

Bildene jeg tok for noen dager siden ble nok ikke årets siste vinterbilder. Tror det er det som kalles ønsketenkning(?) Men til tross for at det ser slik ut ute nå, så tiner det heldigvis som bare det, så da er det bare å smøre seg med tålmodighet.. Sola titter også innom av og til, så det hjelper jo litt på "vårfølelsen".

Årets siste vinterbilder?

  • 12.03.2018, 17:30

Da jeg våknet i dag og gløttet ut av vinduet, hadde jeg mest lyst til å snu meg rundt og sove videre. Ikke fordi jeg ikke liker snø, men fordi jeg er så utrolig klart for vår nå! Men dagen ble utnyttet til blant annet husarbeid og til å ta årets kanskje siste (?) vinterbilder..

Var gjennomvåt når jeg hadde tatt disse, så da er det greit å skrive blogginnlegg mens man sitter til tørk..

Når bikkja er nysgjerrig på hva kyrne driver med.. Og når bikkja er drittlei av å bli tatt bilder av. (Under)

Når himmelen står i brann

  • 07.03.2018, 13:40

Halvveis til butikken i går kveld, måtte jeg snu og jogge hjem igjen for å hente kameraet. Hadde sittet inne og jobbet hele dagen, og fikk ikke med meg at himmelen hadde forandret seg drastisk. Så utrolig takknemlig for at jeg gikk ut da, og ikke en halvtime senere..

Finnes det noe vakrere enn en fargerik vinterhimmel? Kanskje like greit at våren er utsatt litt i år, så man kan oppleve flere slike kvelder.. Selv om jeg gleder meg til våren, er det virkelig noe vakkert med hver årstid.

Våren er visst utsatt i år

  • 06.03.2018, 13:16

Det er jammen mye rart som dukker opp når man blar gjennom gamle bilder, og jeg tror sannelig det er på tide å rydde litt i arkivet også.. Hittil har jeg funnet x antall bilder som ble tatt kun med tanke på blogg-innlegg, til den gamle bloggen min vel og merke. Litt gøy å se gjennom dem, men av og til tenker man "Hvorfor i alle dager har jeg tatt vare på dette?" Så neste prosjekt blir da å gå gjennom å slette masse bilder som ikke kan brukes til noe som helst. Litt trist egentlig, for det er jo en del av minnene mine, men man kan jo ikke ta vare på alt heller! I tillegg blir det å ta utrolig lang tid, har vel rundt 35 000 bilder på harddisken nå, så det er bare å mote seg opp.

For ganske nøyaktig ett år siden dukket det opp masse vårtegn utenfor fjøsveggen, men jeg fikk ikke tatt noen bilder, for vi hadde hendene fulle med kalving.. I år hadde jeg bestemt meg for å være flinkere, men nå har jeg en mistanke om at hele våren er utsatt.. Det var riktignok en kortvarig glede i fjor også, for to uker senere så det sånn ut:

Nå er det skikkelig vinter her, og bildet under ble tatt for ca. en uke siden..

Man skal jo tenke positivt, og nå har jeg i alle fall litt tid på meg til å forberede vår-fotograferinger :)

Nytt design & vårstemning

  • 03.03.2018, 16:40

Da har jeg endelig fått byttet design på bloggen, til et som er litt bedre tilpasset foto-blogging. Har irritert meg over at innholdsdelen bare var 800px bred, siden jeg gjerne ville laste opp bilder i 1000px. Så nå er jeg kjempefornøyd, og har samtidig fått litt ny inspirasjon, noe som jo alltid er en bra ting :) Ny, mer oversiktlig meny ble det også på toppen, hvor dere finner både kontakt og diverse annet. Noen av sidene er ikke ferdigstilte ennå, men det kommer seg etter hvert.

Ellers så har jeg faktisk hatt vårstemning (!) i snart en måned nå, så da måtte jeg jo naturligvis bla gjennom gamle vår-bilder.. Kjenner jeg lengter til nordnorsk vår, noe som egentlig er litt rart, da den ofte kan se sånn ut (bildet tatt i april):

Må vel bare finne noe annet å tenke på i et par måneder til, så blir det vel vår i år også :) Har i alle fall tenkt å bruke tiden på å se gjennom flere gamle bilder, det har jo dukket opp så mange bilder som jeg helt har glemt at jeg har tatt! Legger med enda et par "vår-bilder".

Det er vel ikke bare jeg som lengter etter vår?

Fotograf Linda Nyrud

Fotograf, naturelsker, uværsfantast, dyreelsker og skribent fra indre Troms, bosatt i Sør-Trøndelag.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no