hits

Looking back - Two good friends


Et idyllisk bilde jeg har tatt på en av mine mange fototurer. Lurer på hva de diskuterer der de sitter.

Looking back - Winter sun


Av alle bilder jeg har knipset av soloppgang og solnedgang, er dette en av mine absolutte favoritter.

Tatt en nydelig vinterdag i Balsfjord

Looking back - The places I've been, and the things that I've seen


Bloggen ble dessverre kraftig nedprioritert da jeg startet som student, da hodet mitt innstilte seg på lesing og atter lesing.. Nå er jeg tilbake, og jeg skal prøve å finne den berømte balansegangen mellom skole, jobb og mine kreative aktiviteter. Fotoutstyret har ligget urørt de siste ukene, noe jeg ikke er fornøyd med, så da er det bare å starte på igjen!

Til tross for at kamera har ligget stille, er jeg akkurat nå inne i en "inspirasjonsbølge" som jeg håper å få utnyttet best mulig. Denne har blant annet gitt meg en puff til å starte på et prosjekt jeg har grublet på i mange måneder. Jeg har kalt det "Looking back", ettersom det dreier seg om mange av mine gamle bilder som skal få nytt liv. Jeg har så utrolig mange bilder som fortjener mye mer enn å ligge bortgjemt i en mappe et sted, så da må jeg rett og slett se meg tilbake. Når man sitter slik å blar i bilder fra 10-12 år tilbake, vekker det utrolig mange følelser, i alle fall for min del. Jeg husker gjerne dagen da bildene ble tatt, hvor jeg var og hva jeg gjorde. Kommer til å poste både her på bloggen, på Facebook-siden min og på Instagram.

I forbindelse med det nye prosjektet, laget jeg meg en ny, enkel header, som jeg følte passet veldig bra til mitt lille tilbakeblikk. Det er ikke alle bildene som er av like høy kvalitet, siden jeg har byttet kameraer opp gjennom årene, men det synes jeg er litt av sjarmen.

A quiet place to sit

Chasing the horizon

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » November 2017


Linda Nyrud | 25 | Kreativ og fotoglad jente fra indre Troms, for tiden bosatt i Sør-Trøndelag. Jeg har drevet med foto i over 10 år. Jeg elsker å være ute i naturen året rundt, og kameraet er stort sett alltid med. Jeg er en kunstnersjel, over gjennomsnittet glad i dyr, bøker, kaffe og regnværsdager, og har alltid et prosjekt på gang.

Kontakt:
linda@nyrudfoto.no