hits

Fotograf Linda Nyrud

www.driveintherain.no

Looking back - The places I've been, and the things that I've seen

  • 09.02.2018, 16:41

Bloggen ble dessverre kraftig nedprioritert da jeg startet som student, da hodet mitt innstilte seg på lesing og atter lesing.. Nå er jeg tilbake, og jeg skal prøve å finne den berømte balansegangen mellom skole, jobb og mine kreative aktiviteter. Fotoutstyret har ligget urørt de siste ukene, noe jeg ikke er fornøyd med, så da er det bare å starte på igjen!

Til tross for at kamera har ligget stille, er jeg akkurat nå inne i en "inspirasjonsbølge" som jeg håper å få utnyttet best mulig. Denne har blant annet gitt meg en puff til å starte på et prosjekt jeg har grublet på i mange måneder. Jeg har kalt det "Looking back", ettersom det dreier seg om mange av mine gamle bilder som skal få nytt liv. Jeg har så utrolig mange bilder som fortjener mye mer enn å ligge bortgjemt i en mappe et sted, så da må jeg rett og slett se meg tilbake. Når man sitter slik å blar i bilder fra 10-12 år tilbake, vekker det utrolig mange følelser, i alle fall for min del. Jeg husker gjerne dagen da bildene ble tatt, hvor jeg var og hva jeg gjorde. Kommer til å poste både her på bloggen, på Facebook-siden min og på Instagram.

I forbindelse med det nye prosjektet, laget jeg meg en ny, enkel header, som jeg følte passet veldig bra til mitt lille tilbakeblikk. Det er ikke alle bildene som er av like høy kvalitet, siden jeg har byttet kameraer opp gjennom årene, men det synes jeg er litt av sjarmen.

A quiet place to sit

Chasing the horizon

Fotograf Linda Nyrud

Fotograf, naturelsker, uværsfantast, dyreelsker og skribent fra indre Troms, bosatt i Sør-Trøndelag.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no