hits

Fotograf Linda Nyrud

www.driveintherain.no

Nytt design & vårstemning

  • 03.03.2018, 16:40

Da har jeg endelig fått byttet design på bloggen, til et som er litt bedre tilpasset foto-blogging. Har irritert meg over at innholdsdelen bare var 800px bred, siden jeg gjerne ville laste opp bilder i 1000px. Så nå er jeg kjempefornøyd, og har samtidig fått litt ny inspirasjon, noe som jo alltid er en bra ting :) Ny, mer oversiktlig meny ble det også på toppen, hvor dere finner både kontakt og diverse annet. Noen av sidene er ikke ferdigstilte ennå, men det kommer seg etter hvert.

Ellers så har jeg faktisk hatt vårstemning (!) i snart en måned nå, så da måtte jeg jo naturligvis bla gjennom gamle vår-bilder.. Kjenner jeg lengter til nordnorsk vår, noe som egentlig er litt rart, da den ofte kan se sånn ut (bildet tatt i april):

Må vel bare finne noe annet å tenke på i et par måneder til, så blir det vel vår i år også :) Har i alle fall tenkt å bruke tiden på å se gjennom flere gamle bilder, det har jo dukket opp så mange bilder som jeg helt har glemt at jeg har tatt! Legger med enda et par "vår-bilder".

Det er vel ikke bare jeg som lengter etter vår?

Fotograf Linda Nyrud

Fotograf, naturelsker, uværsfantast, dyreelsker og skribent fra indre Troms, bosatt i Sør-Trøndelag.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no