hits

Fotograf Linda Nyrud

www.driveintherain.no

Jeg tok grundig feil..

  • 19.03.2018, 15:38

Bildene jeg tok for noen dager siden ble nok ikke årets siste vinterbilder. Tror det er det som kalles ønsketenkning(?) Men til tross for at det ser slik ut ute nå, så tiner det heldigvis som bare det, så da er det bare å smøre seg med tålmodighet.. Sola titter også innom av og til, så det hjelper jo litt på "vårfølelsen".

Årets siste vinterbilder?

  • 12.03.2018, 17:30

Da jeg våknet i dag og gløttet ut av vinduet, hadde jeg mest lyst til å snu meg rundt og sove videre. Ikke fordi jeg ikke liker snø, men fordi jeg er så utrolig klart for vår nå! Men dagen ble utnyttet til blant annet husarbeid og til å ta årets kanskje siste (?) vinterbilder..

Var gjennomvåt når jeg hadde tatt disse, så da er det greit å skrive blogginnlegg mens man sitter til tørk..

Når bikkja er nysgjerrig på hva kyrne driver med.. Og når bikkja er drittlei av å bli tatt bilder av. (Under)

Når himmelen står i brann

  • 07.03.2018, 13:40

Halvveis til butikken i går kveld, måtte jeg snu og jogge hjem igjen for å hente kameraet. Hadde sittet inne og jobbet hele dagen, og fikk ikke med meg at himmelen hadde forandret seg drastisk. Så utrolig takknemlig for at jeg gikk ut da, og ikke en halvtime senere..

Finnes det noe vakrere enn en fargerik vinterhimmel? Kanskje like greit at våren er utsatt litt i år, så man kan oppleve flere slike kvelder.. Selv om jeg gleder meg til våren, er det virkelig noe vakkert med hver årstid.

Våren er visst utsatt i år

  • 06.03.2018, 13:16

Det er jammen mye rart som dukker opp når man blar gjennom gamle bilder, og jeg tror sannelig det er på tide å rydde litt i arkivet også.. Hittil har jeg funnet x antall bilder som ble tatt kun med tanke på blogg-innlegg, til den gamle bloggen min vel og merke. Litt gøy å se gjennom dem, men av og til tenker man "Hvorfor i alle dager har jeg tatt vare på dette?" Så neste prosjekt blir da å gå gjennom å slette masse bilder som ikke kan brukes til noe som helst. Litt trist egentlig, for det er jo en del av minnene mine, men man kan jo ikke ta vare på alt heller! I tillegg blir det å ta utrolig lang tid, har vel rundt 35 000 bilder på harddisken nå, så det er bare å mote seg opp.

For ganske nøyaktig ett år siden dukket det opp masse vårtegn utenfor fjøsveggen, men jeg fikk ikke tatt noen bilder, for vi hadde hendene fulle med kalving.. I år hadde jeg bestemt meg for å være flinkere, men nå har jeg en mistanke om at hele våren er utsatt.. Det var riktignok en kortvarig glede i fjor også, for to uker senere så det sånn ut:

Nå er det skikkelig vinter her, og bildet under ble tatt for ca. en uke siden..

Man skal jo tenke positivt, og nå har jeg i alle fall litt tid på meg til å forberede vår-fotograferinger :)

Looking back - Two good friends

  • 23.02.2018, 17:45

Et idyllisk bilde jeg har tatt på en av mine mange fototurer. Lurer på hva de diskuterer der de sitter.

Looking back - Winter sun

  • 15.02.2018, 17:21

Av alle bilder jeg har knipset av soloppgang og solnedgang, er dette en av mine absolutte favoritter.

Tatt en nydelig vinterdag i Balsfjord

Godt nytt år!

  • 02.01.2018, 17:50

Etter en litt for lang bloggpause, benytter jeg muligheten til å si godt nytt år til alle venner, bekjente og andre!

Jeg har rett og slett hatt litt for mye annet å tenke på de siste månedene, dermed stoppet bloggen opp litt. Blant annet har jeg bestemt meg for å studere videre, og har akkurat signert kontrakt med Sonans nettstudier, så da er jeg student fra og med i morgen!

Deler noen bilder fra i går, da jeg tok årets første fototur.

Vinterstemning og fantastisk himmel

  • 07.11.2017, 17:46

Skulle en tur på butikken nå i ettermiddag, men da jeg åpnet ytterdøra bråsnudde jeg og løp inn etter kameraet. Var så utrolig fin himmel ute, og en fantastisk stemning, så da måtte det fotograferes litt.

Her har snøen kommet, og forsvunnet igjen tre ganger den siste uka, så nå håper jeg vinteren, og minusgradene, har tatt litt ekstra godt tak, slik at det blir like fine fotomotiver i mange uker fremover.

En pause fra hverdagen

  • 27.10.2017, 16:29

Jeg elsker denne tiden på året, den tiden da den første snøen kommer snikende, og det flate lyset visker ut kontrastene. Denne tiden har for meg alltid vært som en slags pause fra hverdagen, en tid da man kan roe litt ekstra ned, og fokusere ekstra mye på livets små gleder.

Alle bildene er tatt i Hessdalen, Sør-Trøndelag.

Canon EOS 6D Mark II + Canon EF 50mm / Canon EF 70-200mm

Twist and turn

  • 25.10.2017, 16:33 
Canon EOS 6D Mark II + Canon EF 50mm  (originalt postet på Instagram)
Fotograf Linda Nyrud

Fotograf, naturelsker, uværsfantast, dyreelsker og skribent fra indre Troms, bosatt i Sør-Trøndelag.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no